andredashorst.nl Model, Acteur en Presentator

Wie is André

Toen ik in mijn middelbare schooltijd een keer in een vol Spant in Bussum stond tijdens een cabaretshow van slechts 20 minuten wist ik het……”dit is geweldig!!”. De enthousiaste mensen in de zaal, het licht en de roes terug naar de kleedkamer. Het zou nog ruim 20 jaar duren voor ik lef genoeg had om er “werk” van te maken.

De laatste jaren kan ik hardop zeggen dat ik een prima balans heb gevonden tussen werk- & privétijd. Tijd om dingen uit te vinden, te beleven, soms even te verwerken, te genieten enz. enz. Kortom binnen de mogelijkheden die er zijn, kneden aan je eigen leven en daarbij zoveel mogelijk de passie in je lijf zijn weg laten vinden. Een week heeft 168 uur en gemiddeld 16% daarvan werk ik als coördinator van een team Service bij een Regionaal samenwerkingsverband van gemeenten. Een plek waar ik een deel van mezelf geheel in kwijt kan. Deze site gaat voornamelijk over het andere deel, de overige 84%……

Deze site is dan ook een bescheiden afspiegeling van de afgelopen 17 jaar.